MedyaHarbi

SON DAKİKA

Davutoğlu’ndan Gül’ün ailesini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Çatalca’da yaşanan Gül Gönül cinayetine kendi sosyal medya hesabından tepki gösteren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile Çatalca’da bulunan Gül Gülüm’ün ailesini ziyaret etti. Kadın cinayetlerinin bir an evvel durdurulması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Davutoğlu bu caninin hak ettiği cezayı almaları için gerekenleri yapacaklarını  bu işlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

13 Ekim 2020 | 1.094 kez görüntülendi.
Davutoğlu’ndan Gül’ün ailesini ziyaret etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sera Davutoğlu’nu bu ziyaretten Gelecek Partisi İl Başkanı İsa Mesih Şahin,  İl Başkan Yardımcısı Ali Açıkgöz , Teşkilatlandırmadan sorumlu İl Başkan Yardımcı Metin Karakaş, Gelecek Partisi İlçe teşkilat başkanları  yalnız bırakmadılar.

Canımız yandı

Çatalca’da birlikte yaşadığı eşi tarafından canice öldürülen Gül Gülüm evine ziyarette bulundu.  Bu ziyaret öncesinde Gelecek Partisi Çatalca İlçe Başkanlığını ziyaret etti.  İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada cinayetle ilgili açıklamalarda bulundu.  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu “ Kadın cinayetinin partisi olmaz, Gül Gülüm bizim partimizin üyesi olabilir ama kadın cinayetleri bizim için çok önemli.  Buradan söylemek istiyorum.  Türkiye’nin neresinde olursa olsun, böyle bir kadın cinayeti olursa orada bulunan İlçe teşkilatımızın gidip hemen orada gerekli çalışmaları yapmaları gerekiyor.  Sahip çıkmaları gerekiyor. Buradan  bunun talimatını veriyorum”dedi.

Taziye evine yürüyerek gitti.

Davutoğlu çifti , Gelecek partisi İlçe yönetimine yaptığı ziyaretten sonra,  Gül Gülüm’ün evine doğru yürüyerek gitti, Eşi Sera Davutoğlu  ile yanındakilerle birlikte Çatalca Kaleiçi mahallesindeki evine giderken,  esnafa ve mahalle sakinlerine selam vererek gittiler.

Bu işin peşini bırakmayacağız

Taziye evine ziyarette bulunan Davutoğlu çifti ve İl yöneticileri,  İlçe yöneticileri  ile birlikte Gül Gülüm’ün evinde başsağlığı dilediler.  Cinayete kurban giden Gül Gülüm’ün annesi ve yakınları kısa bir sohbet ettiler. Gülüm’ün ailesi ile yakından ilgilenen Davutoğlu bu işin peşini bırakmayacağını söyledi. Ahmet Davutoğlu “  Çatalca’da bu olaya alışkın değiliz,  Gül Gülüm’ün bu cinayete kurban gitmesi bizi gerçekten çok üzmüştür,  Ailesi ve yakınları olarak acınız çok büyük bunun farkındayız.  Kadın cinayetleri bizim en önemli sorunlarımızdan biri.  Bu cinayetle ilgili ne gerekirse, yapılacak bunun takipçisi olacağız.  İstanbul İl Başkanımıza sizin yanınızda söylüyorum takipçisi olacak.  Ne gerekiyorsa yapılacaktır” dedi.

Ruhuna fatiha okundu

Çatalca’da Kaleiçi mahallesinde Gül Gülüm’ün evine yapılan taziye ziyaretinde ,Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Eşi Sera Davutoğlu ve yanındakiler cinayete kurban giden Gül Gülüm için ruhuna El Fatiha okundu.

Yaşama hakkı istiyoruz

Yapılan ziyarette Davutoğlu çiftini ve yanındakilerininin yaptığı ziyaretten dolayı , acılarını paylaştıklarından için sevindiklerini belirten Gül Gülüm’ün yakınları kadınların yaşam haklarına sahip çıkılmasını istediler.  Gül Gülüm’ün kuzene Davutoğlu çiftine seslenerek, bununla iligili bir çalışma yapılması gerektiğini ve idamın gelmesini istedi.  Kadınların bir şey istemediğini ve sadece yaşam haklarının ellerinden alınmamasını istedi.

Davutoğlu “Ailenin yanında olacağız”

Yapılan ziyarette aileye sahip çıkacaklarını söyleyen Davutoğlu “ Sadece şimdi Çatalca’da  bu olay oldu, daha önce de oldu,  bundan sonra da olma ihtimali var.  Biz Gelecek Partisi olarak Türkiye’nin neresinde olursa olsun,  İl ve ilçe teşkilatlarımız bu işlerin takipçisi olacak ve bu ailelerin her zamanda olacaklar. Çatalca’da yaşadığımız bu olayda da aynı şekilde olacak biz her bu aileyi hiç bir zaman yalnız bırakmayacağız ve mücadelelerinde de her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ