MedyaHarbi

SON DAKİKA

Gelecek’e 500 yeni üye

Gelecek Partisi Ülke genelinde başlattığı üye kampanyasına Çatalca İlçeBaşkanlığı tarafından 500 yeni üye kayıdı ile katkı verdi.  Geçtiğimiz cuma günü Gelecek Partisi İstanbul  İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in katıldığı programda 150 yeni üye hazır bulunurken,  sembolik olarak  10 üyeye Pari rozeti takıldı. 

18 Eylül 2020 | 764 kez görüntülendi.
Gelecek’e 500 yeni üye

Geleceki Partisi Çatalca İlçe yönetimi tarafından gerçekleştirilen programa Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi İl teşkilat Başkanı Metin Karakaş Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Ali Açıkgöz ,Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Mehmet Bekhan katılırken,  Gelecek Partisi Çatalca İlçe Başkanı  Sibel Turcalı ve yönetim kurulu yeni üyeler birlikte adeta gövde gösterisi yaptılar.

Çatalca’da 500 yeni üye

Gelecek Partisi Çatalca İlçe Başkanı Sibel Turcalı ve yönetim kurulu yeni üye çalışması kapsamında kısa bir süre içerisinde değişik partilerden ve hiç partiye üye olmamış 500 kişiyi Gelecek partisine üye olarak kayıt ettiler. Başkan Turcalı “ Yönetim kurulumuz ile birlikte kısa bir zaman içinde yaptığımız üye kayıt çalışmasında iyi bir sonuç aldık.  Türkiye genelindeki Gelecek Partisine ilginin Çatalcamızda da olması bizi mutlu etti.  Bu konuda bize güvenen Başta Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu,  İstanbul İl Başkanımız İsa Mesih Şahin’e İl Başkan yardımlarımız  Metin Karakaş,  Ali Açıkgöz,  Mehmet Bekhan’a teşekkür ederiz. İnşallah bu çalışmalarımızı devam ettirerek Çatalca’da daha güçlü bir parti olacağız” dedi.

Şahin “  katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim”

Gelecek Partisi Çatalca İlçe Başkanılığının organize ettiği yeni üyelere rozet takılması programıına katılan Gelecek Partisi Istanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin  yeni üyelere kısa bir konuşma yaptı. Başkan Şahin “ Gelecek Partisi olarak Türkiye genelinde yeni üye yapılanması içine girdik.  Bu konuda aldığımı. Olumlu dönüşler bizi mutlu ediyor. Çatalca İlçe Başkanlığımız tarafından yapılan yeni üye çalışmasının güzel bir sonuç vermesi parti olarak bizleri daha da sevindirdi. Sizlere Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını getirdim. İlçe Başkanımız  Sibel Turcalı’ya yönetim kuruluna yaptıkları bu üye çalışması için,  partimize katılarak bizlere güç katan yeni üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sembolik üye rozetleri takıydı

Çatalca’da Gelecek partisine katılım sağlayan yeni üyelerin içinden 10 yeni üyeye sembolik olarak İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin,  İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Açıkgöz, Gelecek Partisi Çatalca İlçe Başkanı Sibel Turcalı,  yönetim kurulu üyesi  Esra Erbil  tarafından rozetleri takıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ