MedyaHarbi

SON DAKİKA

Açıkgöz Gelecek partisi İl yönetim kurulunda

Çatalca’nın tanımmış simalarından İş İnsanı,  Bir çok STK ‘da görev yapan, bir çok kulüpte Başkıanlık ve idarecilik görevi yapan Ali Açıkgöz,  mensubu olduğu partiden istifasının ardından Gelecek Partisine geçti. Geçtiği gibi de İl yönetim kurulu üyesi oldu.

17 Ağustos 2020 | 1.233 kez görüntülendi.
Açıkgöz Gelecek partisi İl yönetim kurulunda

Siyasette hareketli yaşanırken,  İl ve İlçe yönetim kurullarında değişiklikler yaşanıyor.  Prof Dr Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek partisinin İstanbul İl kongresini pazara günü gerçekleştirdi. Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı  çok amaçlı salonunda yaptı. Yapılan İl Kongresinde partiye katılanlara rozetlerini Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu taktı.

Ali Açıkgöz İl yönetiminde

Gelecek Partisi İstanbul il kongresinde  tanıdık bir isim gündeme damga vurdu.  Yıllardır üyesi olduğu partiden geçtiğimiz hafta istifa eden Ali Açıkgöz’ü adeta Gelecek Partisi kaptı.  Çatalca’nın tanınmış iş adamı Ali Açıkgöz,  İzzettinspor’da kulüp Başkalnlığı,  Çatalcaspor kulübünde de yönetici olarak görev yaptı.  Çatalca’da bir çok STK’da görevde alan Açıkgöz , Gelecek Partisi İstanbul İl yönetiminde yer aldı.

Tebrikleri kabul etti

Gelecek Partisi İstanbul İl yönetim kurulu üyesi olup,  Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından partililere tanıttıldıktan sonra tebrikleri kabul etmeye başladı. Bir çok siyasi parti,  STK’ların başkanları tarafından aranarak tebrik edilen Ali Açıkgöz İl yönetiminde olduğu Gelecek Partisi İçin elinden geleni yapacağını açıkladı.  Genel kurul da  Çatalca İlçe yönetimi Ali açıkgözü ilk tebrik edenler oldular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ