MedyaHarbi

SON DAKİKA

Uyar “ Çatalca halkı Belediye Başkanından açıklama bekliyor”

İYi Parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar düzenlediği basın toplantısı ile adeta Belediye Başkanı Mesut Üner’i soru bombardımanına tuttu.  Başkan Uyar,  Salı günü  yapılacak  olan Ovaneyice’deki  65 dönümlük yerin satışı ile ilgili Çatalca Halkının bir açıklama beklediğini belirtti.  Bir çok konuda Çatalca Belediye Başkanına sorular soran ve bu sorulara cevaplarını Çatalca halkının da merak ettiğini söyleyen  Başkan Uyar Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in bunlarla ilgili açıklama yapmasını istedi.

26 Ekim 2020 | 925 kez görüntülendi.
Uyar “ Çatalca halkı Belediye Başkanından açıklama bekliyor”

O dönemle bu dönem arasında ne fark var

Çatalca Belediyesinin salı günü yapacağı yer satışı ile ilgili açıklama yapan İYİ parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar ,  Belediye Meclis üyesi Recep Yılmaz ile basının karşısına çıktı. Başkan Niyazi Uyar “ Ovayenice’deki 1027 nolu parselle ilgili 2017 yılında Ak Partili ilçe başkanı,  üç tane meclis üyesi ,  Cem Kara Başkan zamanında bu satışa karşı çıktılar ve 200-300 kişi ile Belediye’ye yürüdüler Malum bu arkadaşlar,iskide,  5. Bölgeden, ormandan ve o zaman Büyükşehirde çalışan arkadaşlardı.  İçlerinde çok az sayıda Çatalca halkı vardı.  Ben sayın Belediye Başkanına buradan sesleniyorum.  o gün yerin satışı ile ilgili itiraz etti. Bugün kendisi Belediye Başkanı çıkıp halka bununla ilgili bir açıklama yapmalı. Ogün neden itiraz ettin,  bugün neden satıyorsun” dedi.

Cem Kara’nın ismini, Yaşam vadisine mi vereceksin, Cumhuriyet savcılığına mı vereceksin

İyi Parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar Sosyal medya’da uzun zamandır dilden dile dolaşan çakmak paralarını ödemek için araziyi satıyoruz açıklaması ile ilgili de konuştu. Başkan Uyar “ geçen günlerde Bir başkan yardımcısının bir açıklaması oldu. Bir gazeteci arkadaşa,  gazeteci arkadaş diyor ki bu yeri neden satıyorsunuz, oda  diyor ki Cem Başkanın Çakmak borçlarını demek için diyor. Bu çok acı ve çok tahlisiz bir söz. Bu Cem Başkanın ailesini, öğrencilerini ve sevenlerini üzmüştür.  Sayın Mesut Başkana buradan sesleniyorum.  Siz Cem Kara’nın ismini Yaşam vadisine mi vereceksiniz ?, yoksa Cumhuriyet savcılığına mı verecek siniz ?, bunu çok merak ediyorum” dedi.

Sayın Başkan Borçları satarak mı ödeyecek

İYi Parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar “ sayın Mesut Üner’in Ovayenicedeki yerin satışını iptal etmesi gerekiyor, iptal ettikten sonra midem ki satacak. Önce ovayenice mahallesine bir sorsun ondan sonra satışa çıkartsın. Belediyeler  yer satar ve yer alır. Ama o beğenmedikleri millet ittifakının adayı rahmetli Cem Kara’nın almış olduğu ve Belediye ye kazandırmış olduğu 400- 500 dönüm yer var. Bu yerlerin hepsini satacak mı?, bu satışlar devam mı edecek ? Daha önce de İzzettin mahallesinde okul yerini sattılar. Oradan 40 milyon gibi bir para aldılar. Diyor ki Borçlarımızı ödeyeceğiz, ovayenicedeki yerle birlikte 50 milyon gibi bir para. Borç dedikleri 100-110 gibi bir şeydi.  Belediye’ye hiç mi para gelmiyor mu? Sayın Başkan bu borçları satarak mı ödeyecek? Bunlarla ilgili bir açıklama bekliyorum” dedi.

İtirazımızı yaptık, yürütmeyi durdurmadı

Çatalca Belediyesinin satışa çıkarttığı yerle ilgili İYİ Parti olarak Belediye Meclis üyesi Recep Yılmaz’ın yargıya başvurduğunu dile getiren İYİ Parti İlçe Başkanı Niyazi Uyar “ itirazımızı yaptık, mahkeme biz bunu değerlendireceğiz dedi ama yürütmeyi durdurmadı.  Muhtelemelen iktidar gücünü elde tutuyorlar diye düşünüyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ