MedyaHarbi

SON DAKİKA

30 Ağustos Zafer Kupası Basketbol Turnuvası Tamamlandı

Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen Basketbol Turnuvası, dostluk ve rekabet dolu anlara sahne oldu. Silivri’de faaliyet gösteren dört takım, turnuvada üstün performans sergileyerek izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Turnuva sonunda Silivri Akademi birinci oldu.

28 Ağustos 2024 | 61 kez görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Kupası Basketbol Turnuvası Tamamlandı

Silivri Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen Basketbol Turnası’nı tamamlandı. Turnuvaya, Silivri Akademi, Gençyurt Spor Kulübü, Çağrıbey Spor Kulübü ve Cedi Osman Akademi olmak üzere ilçedeki dört takım katıldı. 2013, 2014 ve 2015 doğumlu genç sporcuların mücadele ettiği turnuva, heyecan dolu anlara sahne oldu. Sporcular, azim ve kararlılıklarını sahaya yansıtarak turnuvanın dostane bir atmosferde geçmesini sağladı.

Turnuva sonunda Silivri Akademi birinci oldu. Sporculara katılımlarından dolayı teşekkür edilerek, başarılı performansları sebebiyle madalya ve kupa takdim edildi. Silivri Belediyesi yetkilileri, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, geleceğin yıldız adaylarını bu tür organizasyonlarla desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ