MedyaHarbi

SON DAKİKA

Başkan Balcıoğlu, Silivri Askerlik Şube Başkanı Umut Metin’i Makamında Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Askerlik Şube Başkanı Umut Metin’i makamında ağırladı. Başkan Balcıoğlu, Şube Başkanı Metin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, belediye ve askeri kurumlar arasındaki bağlantıların önemli olduğunu söyledi.

11 Eylül 2024 | 95 kez görüntülendi.
Başkan Balcıoğlu, Silivri Askerlik Şube Başkanı Umut Metin’i Makamında Ağırladı

Silivri Askerlik Şube Başkanı Umut Metin, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede, Silivri’deki askeri faaliyetler, belediye ile askerlik şubesi arasındaki ilişkiler ele alındı. Başkan Balcıoğlu, vatani görevini yerine getirecek olan gençlerin her zaman destekçisi olduklarını belirtti.

Başkan Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Silivri Askerlik Şube Başkanı Umut Metin de kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ