MedyaHarbi

SON DAKİKA

Başkan Balcıoğlu, Silivri ve Kırkpınar Güreş Ağalarını Makamında Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Güreş Ağası ve aynı zamanda Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Şenol Fidan ile Kırkpınar Güreş Ağası Ufuk Özünlü’yü makamında ağırladı. Başkan Balcıoğlu, Fidan ve Özünlü’ye ziyaretleri için teşekkür etti ve Silivri’de ata sporlarının öne çıkması için çeşitli görüşmeler yapıldığını belirtti.

11 Eylül 2024 | 232 kez görüntülendi.
Başkan Balcıoğlu, Silivri ve Kırkpınar Güreş Ağalarını Makamında Ağırladı

Silivri Güreş Ağası Şenol Fidan ve Kırkpınar Güreş Ağası Ufuk Özünlü, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, ata sporlarının yaşatılması için yapılan değerlendirmelere değindi. Silivri ile Kırkpınar’da düzenlenen güreş organizasyonlarının yerel ve ulusal düzeyde önemini vurgulayan Başkan Balcıoğlu, güreşe olan ilginin korunması için belediye olarak gerekli desteği sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Güreş ağaları, Başkan Balcıoğlu’na sıcak misafirperverliği için teşekkür ederek, ata sporuna verdiği desteğin önemini vurguladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ