MedyaHarbi

SON DAKİKA

BEYLİKDÜZÜ 11. BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI’NDA ÖMÜR GEDİK SAHNE ALACAK

Bu yıl ki teması “Yarının Türkiye’si, Yarının Dünyası” olan Çardak Altı Sohbetleri’nin ikinci gün konukları Doğa Şanlıoğlu ve Umutcan Savcı olacak. Beylikdüzü 11. Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında 18.30’da başlayacak söyleşide, “Yapay Zeka ve Yapay Genel Zeka Hayatımızı Nasıl Etkileyecek? Gençler, Meslekler ve Gelecek” konusu ele alınacak. Saat 20.00’da ise MC Kadir Çetin, Müzik performansıyla izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Ardından saat 21.30’da Ömür Gedik, Beylikdüzü Cumhuriyet Etkinlik alanında sahne alacak ve sevilen şarkılarını seslendirecek.

26 Ağustos 2024 | 10 kez görüntülendi.
BEYLİKDÜZÜ 11. BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI’NDA ÖMÜR GEDİK SAHNE ALACAK

Beylikdüzü Sahaf Festivali kapsamında 21.00’da Gece Mezatı yapılacak. Kitapseverler, 14.00 – 23.00 saatleri arasında açık olan sahaflardan ise koleksiyonlarına yeni kitaplar ekleyebilecek. Ayrıca 14.00 – 20.00 saatlerinde Tırmanma duvarı, badminton, basketbol, voleybol, okçuluk, langırt, puanlı kale masa tenisi ve trambolin ile sporseverler de keyifli dakikalar geçirecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ