MedyaHarbi

SON DAKİKA

ÇATALCA BELEDİYESPOR ÇATALCA’NIN GURURU OLDU

Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan efsane hizmetlerin yanı sıra her alanda değişen ve gelişen Çatalca, gurur dolu günler yaşamaya devam ediyor. Başkan Mesut Üner, ilçe tarihine spor dalında hayata geçen en önemli projelerinden biri olan Çatalca Belediyespor, beş yıllık dönemde inanılmaz başarılar kazanıp, ilçede taraflı-tarafsız herkesin gönlünde taht kurdu. Başkan Mesut Üner, dönemi içinde gerçekleşen önemli başarılardan dolayı tüm sporcularına sertifika takdim etti.

09 Ocak 2024 | 9 kez görüntülendi.
ÇATALCA BELEDİYESPOR ÇATALCA’NIN GURURU OLDU

Çatalca’da geçmişte futbol oynayan sporcu kimliğiyle de tanınan ve sevilen Başkan Mesut Üner, göreve gelir gelmez 2019 yılında Çatalca Belediyespor Kulübü’nün kuruluşunu gerçekleştirdi. Kulüp Başkanlığı görevine ise Lokman Naroğlu seçildi. Çatalca Belediyespor bugünlere gelindiğinde on sekiz farklı branşta, otuz dört konusunun uzmanı antrenör, biz sekiz yüzü lisanslı beş bin sporcusu ve yurt dışı-yurtiçi başarılarıyla sadece Çatalca’nın değil tüm bölgemizin gurur kaynağı oldu. Başkan Mesut Üner’in kuruluşunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor; Avrupa İkinciliği, Balkan Şampiyonluğu gibi önemli başarıları ilçeye taşırken, ilçe Cumhuriyet tarihinin ilk başpehlivanını çıkarmanın haklı gururu yaşandı. Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımı ise tarihi başarılar sergileyip, sadece ilçenin değil bölgenin ilk TFF 1’inci Lig’de mücadele eden ‘’Kadın Futbol’’ takımı oldu. İşte böylesine daha birçok başarılara imza atan Çatalca Belediyespor sporcularına, dönem içindeki başarılarından dolayı Başkan Mesut Üner tarafından sertifika takdim edildi. Sertifikaları bizzat dağıtan Başkan Mesut Üner’e, sporcular ile sporcu aileleri spora ve sporculara olan katkısından dolayı teşekkür etti.

Çatalca Belediyespor sporcularına dağıtılan sertifikalar sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Geçmişte alın terimi ilçemizdeki futbol sahalarına döken bir kardeşiniz olarak, spora ve sporcuya büyük bir önem verdim. İlçemizde sporcun gelişmesi için hem sporcuya hem de spor tesislerine önemli yatırımlar yaptık. Bu anlamda göreve gelir gelmez Çatalca Belediyespor Kulübümüzü kurduk. Tesisleşme anlamında ise İlyas Demiroğlu Güreş Salonu, Spor Adası ve İzzettin Ziya Altınoğlu Stadı gibi birçok önemli eseri ilçemize kazandırdık. Pek tabi ki spora ve sporcuya yaptığımız yatırımlar yurt içi ve yurt dışı başarılarla taçlanınca hedefe giden yolda üzerimize düşen tüm yorgunluğumuzu üzerimizden attık. Bugünlerde de önemli başarılara imza atan sporcularımıza sertifikalarımızı takdim ettik. Tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Biliyoruz ve inanıyoruz ki sporcularımız, Türkiye ve Dünya’nın dört bir yanında Çatalcamızın adını başarılarıyla duyuracak. Tüm sporcularımıza, sporcu ailelerine, antrenörlerimize ve Kulüp Başkanımız Lokman Naroğlu’na emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarımızın daim olması umudu ve dileğiyle kalın sağlıcakla.’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ