MedyaHarbi

SON DAKİKA

Çatalca Festival ile çoştu

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal işler müdürlüğünün organize ettiği Babalar günü ile ilgili “En Baba” festival amacına ulaştı. Binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda yapılan aktiviteler, ikramlar, animasyon gösterileri, uçurma şenliği, çoçuklara özel oyun parkurları, babaları ile birlikte yapılan bütün organizasyonlar amacına ulaştı. Binlerce kişinin ziyaret ettiği festival alanı doldu taştı. Akalan mesire alanında yapılan Festival gerçekten en babası oldu.

27 Haziran 2021 | 298 kez görüntülendi.
Çatalca Festival ile çoştu

Çatalca Belediyesinin daha önceki tarihlerde duyurduğu fakat yağışların olmasından dolayı 26 Haziran’a ertelenen En Baba Festival yapıldı. Çatalca Belediyesi Kültür ve sosyal İşler müdürlüğünün organizesi ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in talimatları ile eksiksiz ve her detayı düşünülmüş festival adına yakışır oldu.  Çatalca protokolününde katıldığı En Baba Festival,  uzun zamandır böyle toplu halde bir organizasyonun da yapılmamasından dolayı festival alını adeta hınça hınç doluydu.  Çatalca Belediyesi Kültür ve sosyal İşler müdürlüğü sorumlu meclis Üyesi Tuba Uzun ve birim çalışanlarının etkinlik alanında her şeyin aksamadan devam etmesi içi büyük bir uğraş verdiler.

Etkinlik alanları doldu

En Baba Festival adı altında Çatalca Belediyesinin gerçekleştirdiği Babalar günü kutlamalarında çocuklar için her detay düşünülmüş. Çoçukların aileleri ile birlikte uçurtma uçurmaları,  animasyon gösterilerine katılmalarının yanı sıra,  Çocukların tek başlarına oyun parkurlarında oynamaları düşünülmüş.  Tüm ikramların ücretsiz olduğu Festival alanını festival sonuna kadar dolu kaldı.

Murat Mermer ve Urfa sıra gecesi final oldu

Çatalca Belediyesinin gercekleştirdiği En Baba festivalinde final Rock müziğinin sevilen ismi Murat Mermer’in konseri ile devam etti.  Güncel ve kendi parcalarını seslendiren Murat Mermer’in şarkılarına Festivale gelen misafirler eşlik ettiler.  Festivalin son finali ise Çatalca Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğünde kurs veren Türk Halk Müziği sanatçısı  Mehmet Şerif Aydın’ın söylediği parçalarla halaylar çekildi finalde iyi bir eğlence yapıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ