MedyaHarbi

SON DAKİKA

Çatalca’da Festival Çok Güzel Oluyor.

23.Çatalca Belediyesi Erguvan Festivali ikinci gününde spor, kültür ve sanatı eğlenceyle buluşturmaya devam etti. Festivalin ikinci gün programı miniklerin eğlenceli ve sevimli anlarının yaşandığı Bebek Olimpiyatları’yla başladı. Başkan Erhan Güzel, ailelerle bir araya gelerek küçük adımların büyük heyecanına ortak oldu.Bu keyifli etkinlik sonrasında, Başkan Erhan Güzel Millet Bahçesi’nde oluşturulan çocuk aktivite alanını ziyaret ederek, çocukların gülümseten ve eğlenceli anlarını takip etti. Başkan Erhan Güzel daha sonrasında, festivalin ilk günü başlayan voleybol turnuvasında, dart ve bilek güreşi alanlarında da sporseverle bir araya geldi.

28 Ağustos 2024 | 271 kez görüntülendi.
Çatalca’da Festival Çok Güzel Oluyor.

Çatalca’nın Değerlerine Sahip Çıkmaya Devam Ediyoruz

Festivalin gündüz programı sonrasında, Tarihi Topuklu Çeşmesi’nde, Çatalcalı Rum Mübadil Rodakis’in hikayesini anlatan “Rodakis’i Ararken” belgeselinin gösterimi yayınlandı. Tarih yolculuğunun yaşandığı belgesel sonrasında, Çatalcalı  usta şair Ataol Behramoğlu’nun şiirleri, gitar sanatçısı Haluk Çetin’in notalarıyla birleşti. Günün anısına katılımcılara plaket ve çiçek takdimi gerçekleştiren Erhan Güzel, vefa temasıyla gerçekleştirilen 23.Erguvan Festivali kapsamında Çatalca’nın değerlerine sahip çıkacaklarını bir kez daha ifade etti.

Topuklu Çeşmesi’nde gerçekleşen programlar sonrasında, Mehmetçik Meydanı’ndaki festival sahnesinde Çatalca’nın yetiştirdiği kültür ve sanat insanlarına Başkan Erhan Güzel tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

 

Muammer Ketencoğlu ve Suzan Kardeş ile Eğlence Doruğa Çıktı

 23.Erguvan Festivali ikinci gün sahne programı, Akerdeon ustası Muammer Ketencoğlu ve Suzan Kardeş’in seslendirdiği keyifli şarkılarla noktalandı.Gecenin sonunda günün anısına sanatçılara plaket ve çiçek takdimi gerçekleştiren Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, bu seneki ana temanın vefa olduğunu bir kez daha vurgularken, Muammer Ketencoğlu, Suzan Kardeş   ve orkestralarına muhteşem performansları için teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Yakup Yaşar, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Güreş Ağası Şenol Fidan ve ilçe protokolü de yer aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ