MedyaHarbi

SON DAKİKA

Esenyurt Belediyesi Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Etti

Esenyurt Belediyesi, Mevlid Kandili vesilesiyle ilçede belirli noktalarda kurulan stantlarda kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi. İlçedeki camilerde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri namaz sonrası vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinledi.

15 Eylül 2024 | 95 kez görüntülendi.
Esenyurt Belediyesi Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Etti

Mevlid Kandili’nin manevi atmosferini hep birlikte yaşamak amacıyla, Esenyurt Belediyesi tarafından ilçede belirlenen bazı noktalarda ve cami girişlerinde kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcıları ile Meclis Üyeleri vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Kılınan yatsı namazının gerçekleştirilen ikram boyunca vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yardımcıları Esenyurtluların talep, öneri ve şikayetlerini de dinledi.  Vatandaşlar, kandil simidi ikramından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu geleneği sürdürdüğü için Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkürlerini iletti.

Mevlid Kandili dolayısıyla sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşımla tüm Esenyurtluların kandilini kutlayan Prof. Dr. Ahmet Özer mesajında; “Tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor; barış, kardeşlik ve huzur dolu bir dünyanın kapılarını aralamasını, iyi ve güzel yarınlarımıza vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ