MedyaHarbi

SON DAKİKA

Festivalin 3.Günü Maratonla Başladı, Eğlenceyle Sona Erdi.

23.Erguvan Festivali spordan sanata, kültürden eğlenceye dolu dolu etkinliklerle devam ediyor. Festivalin üçüncü günü, 1.Çatalca Maratonu ile başladı. İlk günden bu yana devam eden voleybol ve masa tenisi turnuvalarının final gününde, dereceye giren takım ve sporculara ödülleri İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Başkan Yardımcıları Burak Tan ve Edip Üner tarafından takdim edildi.

29 Ağustos 2024 | 219 kez görüntülendi.
Festivalin 3.Günü Maratonla Başladı, Eğlenceyle Sona Erdi.

41 kere Maşallah
Festival kapsamında düzenlenen  Sünnet Şöleni İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’in katılımlarıyla gerçekleştirildi. Millet Bahçesi Camii’nde, sünnet olan çocukları için okutulan Mevlid-i Şerif sonrasında, çocukların hediyeleri ailelerin de katıldığı programda teslim edildi.  Programda konuşan Başkan Güzel “Allah damatlıklarında da bir arada olmayı nasip etsin. Her bir kardeşime, ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutlu gelecek diliyorum.” İfadelerini kullandı.

“Vefa” Konulu Söyleşinin Konuğu Prof.Dr.Emre Kongar

Gündüz programlarında sporla kucaklaşılan festivalin akşam programı “Prof.Dr.Emre Kongar ile Söyleşi” etkinliğiyle başladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı-İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Parti Meclis Üyesi Berker Esen, CHP Çatalca İlçe Başkanı Sayın Yakup Yaşar ve halkının katılımıyla gerçekleşen söyleşi sonrasında, protokol tarafından ünlü akademisyen Emre Kongar’a günün anısına plaket ve çiçek takdimi gerçekleştirildi.

Ali Altay ve Serkan Çağrı ile Eğlence Doruğa Çıktı

Üçüncü günün konser programında ilk olarak Anadolu Rock Müziğin sevilen ismi Ali Altay sahne aldı. Altay’ın plaket ve çiçek takdimi sonrasında seslendirilen İzmir Marşı konser alanında büyük bir coşkuyla söylendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı-İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Parti Meclis Üyesi Berker Esen ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel günün anısına Ali Altay ve eşi Ayşin Altay’a Çatalca halkı adına çiçek ve plaket verdiler.

Ali Altay’ın muhteşem performansı sonrasında, Çatalca’da kendini spora ve sporcu yetiştirmeye adamış spor insanlarına ve vefat edenler adına ailelerine vefa plaketi Başkan Erhan Güzel tarafından verildi.

Vefa plaketi sonrasında sahneye ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı ve ekibi çıktı. Eşsiz ezgileriyle alanda bulunan seyircilere keyifli anlar yaşatan Çağrı, zaman zaman da duygusal sololarla unutulmaz bir sahne performansı sergiledi.

Çatalca Belediyesi 23.Erguvan Festivali, 29 Ağustos Perşembe günü de dolu dolu etkinlikler ve konserlerle devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ