MedyaHarbi

SON DAKİKA

SAHAF SÖYLEŞİLERİ’NDE “KOKU VE KÜLTÜR” KONUŞULACAK

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 11.si düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları altıncı gününü geride bıraktı. 19 Ağustos tarihinde başlayıp 1 Eylül tarihine kadar Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda devam edecek olan festival kapsamındaki Sahaf Söyleşileri 25 Ağustos Pazar günü “Koku ve Kültür” başlıklı söyleşiyle sona eriyor. Ümit Nar’ın moderatörlüğünü üstlendiği, koku uzmanı Vedat Ozan’ın konuk edileceği söyleşi, 18.30 -20.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

24 Ağustos 2024 | 5 kez görüntülendi.
SAHAF SÖYLEŞİLERİ’NDE “KOKU VE KÜLTÜR” KONUŞULACAK

Türkiye’nin dört bir yanından ve İstanbul’un muhtelif semtlerinden gelen 25 sahafı Beylikdüzü’nde buluşturan festival; bu yıl ki teması “Yarının Türkiye’si, Yarının Dünyası” olan Çardak Altı Sohbetleri, büyük çekişmelere sahne olacak spor turnuvaları, birçok nadide eserin açık artırma usulüyle satışa sunulduğu kitap mezatı ve Türk pop müziğinin sevilen isimlerinin konserleriyle 1 Eylül Pazar gününe kadar doludizgin devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ