MedyaHarbi

SON DAKİKA

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı’yı Makamında Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı’yı makamında ağırladı. Ziyareti için Taşçı’ya teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, kurumlararası iş birliğinin önemine dikkat çekti

11 Eylül 2024 | 143 kez görüntülendi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı’yı Makamında Ağırladı

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Silivri’nin güvenliğinin en üst seviyede tutulması için yapılan tüm çalışmalarda her zaman Emniyet Müdürlüğü’nün yanında olduklarını söyleyen Başkan Balcıoğlu, kurumlararası işbirliği ile Silivri’nin daha konforlu, daha yaşanabilir bir ilçe olacağını ifade etti.

Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı, ziyareti için Başkan Balcıoğlu’na teşekkür ederek, Silivri Belediyesi ile olan güçlü iş birliğinin halkın huzur ve güvenliği açısından büyük bir önem taşıdığını vurguladı. Taşçı, ilçede güvenlik hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi adına yapılabilecek projeler ve atılacak yeni adımlar konusunda Başkan Balcıoğlu ile fikir alışverişinde bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ