MedyaHarbi

SON DAKİKA

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu Gölet Kafe’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gölet Kafe’de vatandaşlarla buluştu. Başkan Balcıoğlu, vatandaşlarla samimi bir sohbet geçirerek, görüş ve önerilerini dinledi.

17 Eylül 2024 | 113 kez görüntülendi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu Gölet Kafe’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gölet Kafe’de Silivrililerle bir araya geldi. Buluşmada, belediye hizmetleri hakkında vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Balcıoğlu, gelen önerileri değerlendireceklerini belirtti. Silivrililerle bir araya gelmeye, vatandaşların sorun ve önerilerini dinlemeye devam edeceğini ifade eden Başkan Balcıoğlu, “Sosyal belediyecilik diyoruz, vatandaşa hizmet diyoruz. Vatandaşlarla bir araya gelmeden, soruları yanıtlamadan, önerileri dinlemeden sosyal belediyecilik olmaz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ