MedyaHarbi

SON DAKİKA

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Park Yapım Çalışmalarını İnceledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri genelinde süren park yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Balcıoğlu, çalışmaların hızla ilerlediğini belirtti.

12 Eylül 2024 | 126 kez görüntülendi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Park Yapım Çalışmalarını İnceledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçede yapım çalışmaları süren park projelerini yerinde inceledi. Başkan Balcıoğlu, park projelerinin devam ettiği mahalleleri ziyaret ederek, bu çalışmalarla ilçenin peyzajını zenginleştirirken çocuklar ve aileler için yeni sosyal alanlar oluşturmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yeni Mahalle 7048. Sokak’taki park yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Balcıoğlu, çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirtti. Silivri’ye kazandırılacak olan park ve yeşil alanlarda vatandaşların konforunu öncelediklerini söyleyen Başkan Balcıoğlu, “Silivri’deki park ve yeşil alanların güvenliği ve konforunu önemsiyoruz. Bu nedenle ekiplerimiz burada titizlikle çalışmalarını sürdürüyorlar. Çalışmalarda sona yaklaşıldı, çok yakında Silivri’mizin birçok mahallesinde çalışmaları süren park ve yeşil alanlar kullanıma sunulacak” dedi.

Cumhuriyet Parkı’nın amfi çevresinde yapılan 1.140 m² sert zemin ve 163 m² yeşil alan düzenleme çalışmalarını da yerinde ziyaret eden Başkan Balcıoğlu, ekiplerden bilgi aldı. Başkan Balcıoğlu, proje kapsamında park, basketbol sahası, oyun alanları, spor aletleri ve peyzaj alanları gibi çeşitli kullanım alanlarının bulunacağını kaydetti.

Yeni Mahalle, Yunus Ali Taşkın Sokağı üzerinde gerçekleştirilen park yapım çalışmalarını ve Zeki Çevik Camii yanındaki park yapım çalışmalarını da inceleyen Başkan Balcıoğlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her iki parkın da yapım sürecinin sona yaklaştığını ifade eden Başkan Balcıoğlu, Zeki Çevik Camii yanındaki park alanının 2.343 m² olduğunu ve parkta basketbol sahası, çocuk oyun alanı, otopark, yeşil alanlar ve kent mobilyalarının bulunacağını aktardı.

Yine Yeni Mahalle’de bulunan Özgecan Aslan Sokağı üzerindeki 5.100 m² alan üzerine inşa edilecek park yerinde de incelemelerde bulunan Başkan Balcıoğlu, “Bu park projesiyle, bölgede yaşayan hemşerilerimize yeşil alanlar, çocuk oyun alanları ve spor tesisleriyle dolu bir yaşam alanı kazandırmayı hedefliyoruz. Proje kapsamında yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve estetik kent mobilyaları da yer alacak” dedi.

Başkan Balcıoğlu, Yeni Mahalle’de çalışmaları süren bir diğer park alanı olan İmece Sokak üzerindeki alanın da 840 m²’den oluştuğunu söyledi. Çocuk oyun alanı ve Fitness alanının yapımının sona erdiğini söyleyen Başkan Balcıoğlu, çimlendirme, bitkilendirme ve kauçuk zemin montajının devam ettiğini açıkladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ