MedyaHarbi

SON DAKİKA

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen yol bakım ve onarım çalışmalarını ziyaret etti. Karayolları ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Balcıoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

12 Eylül 2024 | 121 kez görüntülendi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün otogar çıkışından Kavaklı Köprüsü’ne kadar uzanan yol bakım ve onarım çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Balcıoğlu, Silivrililerin fikir ve görüşlerini de dinledi.

İstanbul yönündeki çalışmaların 15-20 gün içinde tamamlanmasının planladığını aktaran Başkan Balcıoğlu, Silivri yönündeki çalışmaların bir ay daha devam edeceğini söyledi. D-100 Karayolu Şehir Geçişi Proje alanındaki ön hazırlık çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Balcıoğlu, “Hemşerilerimizin bu alan hakkındaki fikirlerini de dinledik, notlar aldık. Silivri’de birinci önceliğimiz güvenlik. Hem yaya hem sürücü güvenliği ve konforu bizim için her şeyden önemli. Yola çıktığımız ilk gün, ‘Her şey Silivri’ için dedik. Hala ilk günkü motivasyonla devam ediyoruz. Yeşil alan, park yapım çalışmaları ve yol bakım-onarım çalışmaları sürüyor. Daha fazlası için de çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ