MedyaHarbi

SON DAKİKA

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan Hataylı Öğrencilere Destek

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 6 Şubat depreminden etkilenen illerden biri olan Hatay’daki öğrencilere desteğini sürdürmeye devam ediyor. Silivri Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi’nde hazırlanan çanta ve kırtasiye paketleriyle, bu öğrencilerin yeni eğitim yılına eksiksiz bir şekilde başlamaları hedefleniyor.

27 Ağustos 2024 | 114 kez görüntülendi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan Hataylı Öğrencilere Destek

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, yeni eğitim yılı öncesinde, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminden etkilenen Hataylı öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemeleri hazırladı. Bu destek, Hataylı öğrencilerin yeni eğitim dönemine umutla başlamalarına ve eksiksiz bir şekilde eğitimlerine devam etmelerine katkı sağlayacak.

Başkan Balcıoğlu, hazırlanan bu desteklerin, sadece okul malzemeleri sağlamaktan öte, sevgi ve dayanışma duygusunu yansıttığını vurguladı. Deprem bölgesinde zor günler geçiren öğrencilerin yanlarında olduklarını belirten Başkan Balcıoğlu, “Bora ağabeyiniz her zaman yanınızda” diyerek, tüm öğrenciler için 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının harika bir dönem olmasını diledi.

Silivri Belediyesi’nin bu desteği, depremden etkilenen öğrencilerin eğitim yolculuğunda yalnız olmadıklarını bir kez daha gösterirken, toplumsal dayanışmanın gücünü de ortaya koydu. Başkan Balcıoğlu, Hataylı öğrencilere yapılan bu desteğin, onların eğitim hayatlarında bir ışık olmasını temenni etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ