MedyaHarbi

SON DAKİKA

Silivri Belediyesi Altyapı İyileştirmelerine Devam Ediyor

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Silivri genelinde yürüttüğü bakım ve onarım çalışmalarıyla ilçenin altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Silivri’nin bazı bölgelerinde yol, kaldırım ve altyapı düzenlemeleri gerçekleştirilirken, bazı bölgelerinde yeni projeler hayata geçiyor.

11 Eylül 2024 | 101 kez görüntülendi.
Silivri Belediyesi Altyapı İyileştirmelerine Devam Ediyor

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yenileme ve iyileştirme çalışmalarının yanı sıra yeni projeler de gerçekleştiriliyor, Silivri halkının konforu için çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda, Piri Mehmet Paşa Mahallesi’nde yer alan Piri Mehmet Paşa İlkokulu’ndaki parke taşı tamir çalışmaları yapıldı. Aynı mahallede Hacı Pervane Caddesi’nde granit kaldırım tamirleri de başarılı bir şekilde tamamlandı, yayalar için rahat bir yürüme alanı oluşturuldu.

Yeni Mahalle’deki Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulunda gerçekleştirilen bordür ve park çizgi boyama çalışmalarıyla, öğrenci ve velilere daha düzenli bir çevre sunulurken, Koru Caddesi’ndeki kaldırım tamirleriyle de yaya yollarının kullanımı kolaylaştırıldı.

Alibey Mahallesi’nde, Şerif, Esat ve Genç Fidan Sokaklarında sınır elemanı onarımları yapıldı. Aynı zamanda Sahilde Atatürk Caddesi’nde bulunan Atatürk Heykeli çevresindeki sınır elemanlarının onarımı da tamamlandı, bölge estetik bir görünüme kavuşturuldu.

Sancaktepe Mahallesi’nde ise Hacı Arif Bey Caddesi’nde plastik hız kesici set tamir edildi. Aynı şekilde Semizkumlar Mahallesi Altınorak Sitesi’nde çöken parke taşları tamir edildi.

Selimpaşa Mahallesi’nde de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kadir Has Caddesi’nde granit küp taş yol tamirleri tamamlanırken, Ahmet Ziylan Sokak’ta yeni yağmur suyu hattı imalatı yapıldı. Erol Aygören Sokak’ta ise granit küp taş yol tamirleri gerçekleştirilerek yollar daha kullanışlı hale getirildi. Çanta Balaban Mahallesi’nde de Büyük Önder Atatürk Caddesi’nde yapılan bordür boyama çalışmaları ise bölgedeki çevre düzenlemelerine katkı sağladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ