MedyaHarbi

SON DAKİKA

Silivri’de Yağmur Suyu Hatlarında Temizlik Çalışmaları Gerçekleştiriliyor

Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) işbirliğinde, Silivri’deki yağmur suyu hatlarında kapsamlı temizlik çalışmaları yürütülüyor. Çalışmalar, Silivri Belediyesi’nin talepleri ve yönlendirmeleri doğrultusunda, İBB’nin kombine kanal temizleme araçları ve ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

28 Ağustos 2024 | 131 kez görüntülendi.
Silivri’de Yağmur Suyu Hatlarında Temizlik Çalışmaları Gerçekleştiriliyor

Silivri Belediyesi’nin talepleri üzerine İBB ekipleri, yaklaşan yağmur sezonu öncesinde şehir içindeki tıkalı yağmur suyu hatlarının temizlenmesi amacıyla bu çalışmaları başlattı. Piri Mehmet Paşa Mahallesi’nde Atatürk Caddesi ve Sanatkarlar Caddesi, Yeni Mahalle’de Müjdat Gürsu Caddesi, Erkin Balaban Caddesi ve 1 Kasım Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde Murat Suyu Caddesi ve Selimpaşa Mahallesi’nde 5006. Sokak’ta temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Bu temizlik çalışmaları, Silivri Belediyesi’nin talepleri doğrultusunda ihtiyaca göre yürütülmekte olup, yağışlar sırasında yaşanabilecek su baskınları ve taşkınları önlemek açısından büyük önem taşıyor. Ekipler, ilçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirdikleri bu temizlik işlemleriyle, yağmur sularının sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini ve olası altyapı sorunlarının önlenmesini hedefliyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ