MedyaHarbi

SON DAKİKA

UFUK BEYDEMİR EN SEVİLEN ŞARKILARINI BARIŞ VE SEVGİ İÇİN SÖYLEYECEK

Beylikdüzü Belediyesi tarafından 19 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 11.Barış ve Sevgi Buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sahaf Festivali’nden spor etkinliklerine, konserlerden açık alan aktivitelerine kadar birçok etkinliğin gerçekleştiği 11.Barış ve Sevgi Buluşmaları her gün binlerce İstanbulluyu bir araya getiriyor.

27 Ağustos 2024 | 57 kez görüntülendi.
UFUK BEYDEMİR EN SEVİLEN ŞARKILARINI BARIŞ VE SEVGİ İÇİN SÖYLEYECEK

Bu yıl ki teması “Yarının Türkiye’si, Yarının Dünyası” olan Çardak Altı Sohbetleri’nin üçüncü gün konukları; Utku Güven ve Prof. Dr. Utku Perktaş olacak. 18.30-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek Pelin Batu’nun moderatörlüğünü üstlendiği söyleşide  “Korkudan Gerçeğe: İklim Krizi, Dünya Geleceğe Ne Kadar Hazır?” konusu ele alınacak. 20.30’da DJ performansıyla devam edecek festivalde saatler 21.30’u gösterdiğinde ise sevilen sanatçı Ufuk Beydemir şarkılarını Barış ve Sevgi için söyleyecek.

Türkiye’nin dört bir yanından ve İstanbul’un muhtelif semtlerinden gelen 25 sahafı Beylikdüzü’nde buluşturan Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda ayrıca, her gün saat 21.00’da düzenlenecek kitap mezatlarında birçok değerli ve nadide eser açık artırma usulüyle satışa sunulacak.

TARİH: 28 Ağustos Çarşamba

SAAT: 14.00 – 23.00

YER: Cumhuriyet Etkinlik Alanı

ADRES:  Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi / No: 11 Beylikdüzü/İstanbul

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ