MedyaHarbi

SON DAKİKA

Uluslararası Tour of İstanbul’un 1. Etabı Çatalca’da Tamamlandı.

Uluslararası Tour of İstanbul’un 1. etabı, Çatalca’da büyük bir heyecanla sona erdi. T.C. İstanbul Valiliği, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Spor Toto, Union Cycliste Internationale ve Çatalca Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyona, 5 ülkeden 22 takım ve 144 sporcu katıldı. Sporcular, 164 kilometrelik parkurda kıyasıya rekabet etti. Yarış, Çatalca Millet Bahçesi’nde başlayıp aynı noktada sona erdi.

12 Eylül 2024 | 81 kez görüntülendi.
Uluslararası Tour of İstanbul’un 1. Etabı Çatalca’da Tamamlandı.

Dereceye Giren Sporcular;

1. Emilien Jeannière

2. Milan Menten

3. Mathieu Burgaudeau

Mayoların Sahipleri;

Turuncu Mayo (Genel Klasman Lideri): Emilien Jeannière

Mavi Mayo (En İyi Tırmanışçı):Emilien Jeannière

Yeşil Mayo (En İyi Sprinter): Kaan Soylu Özkalbim

Beyaz Mayo (En İyi Genç Sporcu): Kaan Soylu Özkalbim

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, yarışın kalan etaplarında tüm sporculara başarılar diledi.

Tour of İstanbul, 12-15 Eylül tarihleri arasında devam edecek ve spor severler için büyük bir heyecan sunmaya devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ